lördag 15 februari 2014

Finns det något värre än att bli sviken och sårad?

Jag är så jävla ledsen. Jag gråter. Fy fan, vad jag känner mig sviken och sårad av personalen. Jag har inte varit hemma länge ikväll och jag var glad då jag kom hem, men fan inte nu! Jag hade varit hos min bror och brorson under dagen och jag hade längtat till mello ikväll med godis som jag köpt igår. Vad hade då personalen hunnit göra på de få timmarna jag var borta? Jo, de hade gett bort ALLT Mitt godis... Jag skiter i godiset egentligen det är bara grejen att de svikit mig och gett bort något som är Mitt. Jag har varit nära på att skriva till deras privata mobiltelefoner så arg och ledsen jag är. Jag vill att de ska veta vad de gjort mot mig. Jag vill att de ska veta att de har förstört min mellokväll som jag sett framemot med det godis jag själv valt och köpt tillsammans med personalen igår. Nu är det mello och jag kan inte ens se på det eftersom jag mår skit. Kan inte koncentrera mig eller roa mig. Jag är så jävla ledsen.. Detta får mig bara till att vilja fullborda min plan på fredag nästa vecka.. Folk bara sårar mig hela tiden. Jag orkar snart inte mer!! 
Om det är sänka skepp ni spelar, kan ni väl ändå säga det innan? Jag har då fan inte bett om att få vara med!!!! Nu säger jag GAME OVER! 
/ Nastasia

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag hittade din gamla blogg förra veckan och har sedan dess läst den (och din nya).

    Kände att jag var tvungen att kommentera. Jag blir så ledsen på din personal! Sådär gör man inte mot någon. Jag hoppas du får en bättre mellokväll på lördag! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja det har blivit bättre och det var MYCKET bättre i lördags! :D

      Radera